Groepslessen, Come together songs, Zangles Leiden, zangschool, sirene, leiden, zingen, muziekles, privé, koor, zingen, stemles, stem, leren zingen, zangschool leiden, popschool leiden, leiden

Artikelen

Tilde van Haaster schreef in juni 2021 een artikel voor het vakblad Vocazine van de Nederlandse Vereniging Zangpedagogen NVZ, over Estill Voice en de relatie tussen de stem en de adem: Adem- of Stemtechniek?

In 2007 schreef Tilde van Haaster een artikel voor het Internationaal Stemsymposium in Groningen : Zingen en Zeggen, over het belang van stemexpressie en klank bezieling voor acteurs.

Nieuws

  • Deze zomer had ik de eer om Estill Voice Training te introduceren op een Internationaal Stem Symposium in Zuid-Frankrijk,  Centre Artistique International Roy Hart CAIRH. Dat was een fantastische en intensieve ervaring op Malerarques, het voor mij zo vertrouwde Roy Hart Centrum, waar mijn passie en loopbaan als stemdocent in 1994 ooit begon. Waar met de stem als spier van de ziel wordt gewerkt. Heel bijzonder om daar, na zoveel jaren, nu terug te keren als docent Estill Voice.
  • Nu ben ik gevraagd om op 17 oktober een workshop Roy Hart stemwerk te geven op een stem symposium van Universal Voice Instituut in Amsterdam!! Dat maakt de cirkel rond… Bij Zangschool Sirene werken we vanuit Estill Voice Techniek én de vrije stemexpressie. 
  • Per 1 september hebben we er een nieuwe zangdocent bij: Marjolein Knoester
  • Gelukkig kunnen we weer samen zingen: De Come Together Songs groepen zijn weer begonnen!
  • Op zaterdagmiddag is er een gevorderden groep gestart, voor degene die Estill level 1&2 gedaan hebben. We oefenen de EVT-figuren maar werken ook met Stemexpressie, presentatie en improvisatie.
  • De opleiding Estill Voice Training Level 1 & 2 wordt gehouden in Zangschool Sirene ! Voor zangers, sprekers en acteurs, 5/6/7 en 13/14 november 2021. Je kunt nog meedoen!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Phone: Tilde: +31 6 48 97 64 22
Koppenhinksteeg 13, 2312HX, Leiden
info@zangschoolsirene.nl