In een duo zangles combineren we de technieken uit Estill Voice Training met technieken uit de vrije Stemexpressie en dit werkt uitermate doeltreffend voor iedereen.

Duo zangles

Bij Zangschool Sirene kun je terecht voor duo zangles in alle zangstijlen en op alle niveaus. Zowel voor de beginner als de gevorderde zangers/zangeressen. Voor beginners gaan we uit van het principe dat iedereen kan leren zingen. Ervaring opdoen en vertrouwen ontwikkelen, krijgt dan prioriteit. Daarbij staan plezier en groei centraal en is er ruim voldoende tijd voor individuele aandacht. Met de gevorderde zangers/zangeressen gaan we dieper in op zangtechnieken, stemtraining, tekstinterpretatie en podiumpresentatie.

De combinatie van Estill Voice Training, die waarde vrij is tezamen met technieken uit de vrije Stemexpressie, werkt uitermate doeltreffend voor iedereen. Als je je werkelijk kunt verbinden met de inhoud van het lied, wordt techniek een bijzaak. Andersom kan techniek je juist weer helpen je angst te overwinnen en je stem vrijer te laten stromen op je expressie.

Bij Sirene kun je in de zangles ook terecht voor het trainen van de spreekstem. Voor mensen die voor de klas staan of spreken in het openbaar, kan het heel zinvol zijn om stemlessen te nemen. Het intensief gebruik maken van je stem kan soms stemklachten (heesheid) opleveren, die vaak eenvoudig opgelost kunnen worden.

De duolessen duren 50-60 minuten. Jullie hebben dan genoeg tijd om jullie stem te trainen en om de nieuw aangeleerde technieken toe te passen in een lied. Deze lessen zijn één keer per 2 weken. De eerste helft van de les werken we aan stemtechnieken en zangoefeningen. De tweede helft passen we de techniek toe in jullie liederen en werken we aan tekstinterpretatie.

MELD JE HIER AAN

Informatie

LESDAGEN

Maandag tm zaterdag overdag en avond.

LESDUUR
1 uur per 2 weken

LOCATIE
Koppenhinksteeg 13, Leiden

PRIJS
Zie tarieven