Samen zingen is een heerlijk middel om je hoofd leeg te maken en in het moment te komen. De kracht van samen zingen is soms niet te omschrijven, je moet het echt ervaren!

Koor

Het Sirene Koor biedt voor ieder wat wils. Het is een modern en kleinschalig koor met een uiteenlopend repertoire. Vanwege het kleinschalige aspect is er veel ruimte voor zangtechniek en individuele begeleiding. Zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom. Het samen zingen en je weer relaxt, ontspannen en in het moment voelen, staat voorop. Heerlijk samen zingen, in harmonie, creëert echte kippenvel momenten. Samen zingen brengt eenheid, cohesie en een sterk groepsgevoel. Dit zorgt ervoor dat je geluksstofjes vrijmaakt en je weer helemaal in het moment komt. Je voelt je vrolijk en ontspannen en je bent letterlijk even ontsnapt uit het dagelijkse leven.

In de bijeenkomsten houden we ons bezig met zangoefeningen, het zingen van kleine meerstemmige liederen en/of canons en het zingen van meerstemmige koorstukken. Het zingen ter ontspanning staat natuurlijk voorop. Wel wordt er van je gevraagd de stukken thuis te beluisteren en in te studeren en tijdens de bijeenkomsten je hier volop voor in te zetten. Dit ter bevordering van de groei en het uitwerken van de stukken. Als een stuk eenmaal staat, houden we ons bezig met dynamiek, het mixen van de stemmen en tekstinterpretatie. Kortom: genoeg te doen dus!

Er is nog genoeg plek in het koor en je bent van harte welkom om een keer mee te doen!

Op dit moment treden wij nog niet op, maar die plannen zijn er zeker voor in de toekomst.

MELD JE HIER AAN

Informatie

DAG
Vrijdagavond (2 x per maand)

TIJD
19:00 – 20:30 (1,5 uur)

DATA 2018
September: 7, 21
Oktober: 5, 26
November: 9, 30
December: 14, 28

LOCATIE
Koppenhinksteeg 13, Leiden

DOCENT
Myrthe Glasbergen

LEEFTIJD
18+

PRIJS
Zie tarieven