Samen zingen is een heerlijk middel om je hoofd leeg te maken en in het moment te komen. De kracht van samen zingen is soms niet te omschrijven, je moet het echt ervaren!

Come Together Songs 2

Zing je zen het weekend in en kom zingen op vrijdag!

Heerlijk samen zingen, in harmonie, creëert echte kippenvelmomenten. Samen zingen brengt eenheid, cohesie en een sterk groepsgevoel. Dit zorgt er voor dat je als mens geluksstofjes vrijmaakt en hierdoor voel je je blijer, energieker en gelukkiger. Je komt in het moment en voelt je mindful en ontspannen. Je ontsnapt letterlijk even uit het dagelijkse leven.

Zingen op vrijdag bij Zangschool Sirene biedt voor ieder wat wils. In de bijeenkomsten houden we ons bezig met het zingen van meerstemmige liederen en/of canons en het zingen van simpele, meerstemmige stukken. Het repertoire is hierdoor uiteenlopend en dient altijd het doel om plezier te maken, samen te komen en samen te zingen ter ontspanning. Zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom.

Het samen zingen en je weer relaxt, ontspannen en in het moment voelen, staat voorop. Uiteraard is er voldoende tijd en aandacht voor zangtechniek en stemgebruik. Als een stuk eenmaal staat, houden we ons bezig met dynamiek, het mixen van de stemmen en tekstinterpretatie. Kortom: genoeg te doen dus!

Je bent van harte welkom om een keer mee te doen!

MELD JE HIER AAN

Informatie

DAG
Vrijdagavond (om de 2 weken)

TIJD
20:00 – 21.30 uur

DATA 2022

Vrijdagavond: 23/9, 30/9, 14/10, 28/10, 11/11, 25/11, 9/12, 23/12

 

LOCATIE
Koppenhinksteeg 13, Leiden

DOCENT

Monica van der meij

LEEFTIJD
18+

PRIJS
Zie tarieven