Marjolein is afgestudeerd psycholoog en heeft haar eigen passie voor zingen weten om te zetten in lesgeven. Inmiddels werkt ze volledig als professioneel zangdocent en uitvoerend zangeres. Qua zangtechniek heeft zij zich breed georiënteerd.

Ze heeft het 1-jarig traject Complete Vocal Technique (CVT) gedaan. Daarnaast heeft ze ook de Estill Voice Training Level 1 en 2 onlangs afgerond. Dit jaar start ze de opleiding bij Alberto ter Doest: The Universal Voice System.

Als zangeres heeft Marjolein al vele dingen mogen doen. Ze heeft jarenlang in bandjes gezongen, met harmonieorkesten opgetreden en in musicals gestaan. Ze is een tijdje vaste backing vocals geweest bij een gospelartiest en heeft voor meerdere (zowel binnen- als buitenlandse) artiesten backing vocals ingezongen. Momenteel is Marjolein veel te vinden op bruiloften. Hier zingt ze zowel prachtige intieme ballads op ceremonies, als feestmuziek tijdens de avond. Daarnaast is ze veel te vinden in de kerk.

‘Muziek verbindt, nog wel meer dan woorden soms kunnen doen. Of het nou op religieus gebied is, op liefdesgebied of gewoon enthousiast op een feestje; het is fantastisch om daar onderdeel van te mogen zijn als zangeres!’