Myrthe Glasbergen

Myrthe Glasbergen is Zangdocent, Zangeres en Psycholoog. Al zo lang zij zich kan herinneren houdt ze van zingen en performen. Zij heeft 2,5 jaar muziektheater gestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts) en al vanaf haar 15e jaar heeft zij privé zanglessen gehad in Estill Voice Training. Op het conservatorium ging haar training in Estill Voice verder, want daar was het de zangtechniek die werd gebruikt. Zij heeft daar les gehad van Alberto ter Doest, de man die Estill Voice Training naar Nederland haalde.

Myrthe heeft veel theater- en stemexpressie lessen gevolgd. Zangtechniek en expressie ziet zij als een geheel. Ze vullen elkaar perfect aan.

Tijdens haar studie Psychologie, ontdekte zij dat ze veel voldoening haalt uit het coachen en begeleiden van mensen. Vooral als het gaat over het ontdekken van potentie (mentaal maar ook zeker in de stem) en over het vinden van ieders talent. Myrthe werkt dan ook niet alleen op de zangschool maar ook nog eens in deeltijd als coach/psycholoog bij Superheld.nu in Leiden.

Stem en zang ziet zij als een prachtig middel voor persoonlijke groei. In haar lessen staan vertrouwen, plezier en groei centraal en hoopt zij samen met jou, jouw stem te ontdekken en deze naar buiten te brengen.